Sadzīves tehnikas remonts, visā Latvijā

Drukāt

Kongs, SIA

P.Lejiņa 2a, Jelgava, LV-3004
Dārza tehnika un inventārs

Krigo, IU

Raiņa 33-3, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts: Sadzīves tehnikas remonts. Kondicionēšanas iekārtu remonts un apkope. Saldēšanas iekārtu remonts un apkalpošana, kā arī auto kondicionieru remonts un apkope. Izbraucam pie klienta.

 

Krio, IU

Pilāti, "Kalnieši 4" , Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Apraksts:

Jura Sijāta uzņēmums nodarbojas ar dažādām gaisa sildīšanas un temperatūras regulēšanas sistēmām. Mūsu uzņēmums piedāvā saldēšanas iekārtu, siltumsūkņu un gaisa kondicionieru uzstādīšanu, apkalpošanu un remontu, un konsultācijas gan Valmierā, gan visā Vidzemē. Saldēšanas iekārtas, gaisa kondicionieri, gaisa siltumsūkņi, uzstādīšana, apkope, remonts, konsultācijas. Gaisa kondicionieri. Saldēšanas iekārtu uzstādīšana, gaisa siltumsūkņu uzstādīšana, gaisa kondicionieru uzstādīšana. Saldēšanas, aukstumiekārtu uzstādīšana un remonts un gaisa ūdens siltumsūkņu uzstādīšana.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Kurland Energy Systems, SIA

"Mākoņpēdas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu labošana

LBL Birojs, SIA

Biķernieku 162, Rīga LV-1079
HP, CANON, Sharp un Samsung biroja, LEXMARK, tehnikas serviss, tehniskā apkope, remonts , labošana, diagnostika, Biroja tehnikas tirdzniecība, uzstādīšana, piegāde, instalācija.

Latelektro.lv, interneta veikals - noliktava

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Galvenās produktu grupas:: ✓ apgaismojums ✓ kabeļi un pagarinātāji ✓ automātika un piederumi ✓ sadales skapji un korpusi ✓ instalācija un piederumi ✓ slēdži un kontaktligzdas (rozete) ✓ savienojumi un uzgaļi ✓ rūpnieciskās kontaktligzdas (rozetes) un bloki ✓ apsilde ✓ abrazīvie materiāli ✓ instrumenti ✓ mājai un dārzam ✓ sports, tūrisms un atpūta

 

 

Ledus zieds, SIA

Ievu 4a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Ledusskapju remonts , piena dzesētāju remonts , gaisa kondicionieru remonts , saldēšanas iekārtu remonts

Leduslācis.lv

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
"Leduslācis.lv" pieejamā produkcija:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācija ✓ Gaisa sausinātāji Serviss un apkope:: ✓ KLIMATA KONTROLES SISTĒMAS ILGMŪŽĪBA Mēs rūpējamies par katru uzstādītās iekārtas pareizu un nepārtrauktu darbību visā tās izmantošanas procesā. ✓ APKALPOŠANAS UN REMONTA IZMAKSAS Mēs veiksim individuālu, attiecīgajam projektam atbilstošu apkalpošanas cenu aprēķinu. ✓ GARANTIJA Spējam nodrošināt reālu garantiju visiem saviem paveiktajiem darbiem.

LiepājaSPEC remontdarbnīca

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Pakalpojumi:: ✓ Sadzīves tehnikas remonts ✓ Tehnisko problēmu diagnostika ✓ Detaļu maiņa ✓ Detaļu pasūtīšana ✓ Elektroiekārtu labošana Apraksts:

Visa veida sadzīves tehnikas remonts un diagnostika, detaļu maiņa un pasūtīšana. Izbraukšana pie klienta.

Liepājas kafijas centrs

Peldu 6, Liepāja LV-3401
remonts , kafijas aparātu remonts , kafijas aparāti, kafijas automāti., Lietoti kafijas automāti, kafijas aparātu remontu centrs, kafijas aparātu remonts centrā.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

LiveShop, SIA

Kurzemes prospekts 59a, Rīga, LV-1067
Internetveikals, Apgaismojums, Kancelejas preces, Audio video tehnika, Datortehnika, Foto, Optika, Sadzīves , Sprieguma pārveidotāji, Dārza piederumi, Grili, Interjers, Kājslauķi, Mājas kopšanas līdzekļi, Mazā sadzīves

Locksmith, SIA

Alauksta 2, Rīga LV-1009
Sadzīves tehnikas labošana

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
K.Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

MINT Textile Management VEIKALS UN PAKALPOJUMU CENTRS

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MINT Textile Management ĶĪMISKĀ TĪRĪTAVA UN VEĻAS MAZGĀTAVA

Dobeles 30a, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MINT Textile Management, pieņemšanas punkts

Strēlnieku 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)