Sadzīves tehnikas remonts, visā Latvijā

Drukāt

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
remonts ., remonts , virtuves tehnikas labošana, rezerves daļu piegāde, serviss, bāru projektēšana, restorānu projektēšana

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
apkalpošana, projektēšana, montāža, palaišana, regulēšanas darbi, tehniskā apkalpošana, tehniskā apkope, remonts
ZL.LV iesaka

Irmejs Jānis, sadzīves tehnikas remonts, izbraukuma serviss

Vienības gatve 20a, Rīga LV-1004
Apraksts:

Sadzīves tehnikas remonts, serviss, labošana un mobilais izbraukuma remonts. Labojam visu no veļasmašīnas līdz apkures katliem un trauku mašīnai. Sadzīves tehnikas uzstādīšana un pieslēgums. Darbi tiek veikti laicīgi un kvalitatīvi. Darba vieta Rīgā un Rīgas apkaimē. Zvaniet un sarunāsim!

JAK 3, SIA

Daugavgrīvas 132 k.1-65, Rīga, LV-1055
siltumsūkņu, kondicionieru, siltumsūkņu, ventilācijas Iekārtu sistēmu piegāde, montāža, uzstādīšana, serviss, remonts , Santehnikas iekārtu, santehnikas tirdzniecība, uzstādīšana, montāža, serviss, remonts , apkalpošana.

JET, SIA, Biroja tehnikas salons

Lāčplēša 87f, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "JET" ir autorizēts Fellowes produkcijas izplatītājs Latvijā kopš 1997.gada. Kā arī kopš 1993.gada ir oficiāls Ricoh kopēšanas tehnikas izplatītājs Latvijā. Fellowes biroja tehnika ietver laminatorus, giljotīnas, papīra smalcinātājus, plašu izejmateriālu klāstu: vākus, spirāles, laminēšanas plēves, kā arī datoru aksesuārus, ergonomisko produktus, tīrīšanas līdzekļus un arhivēšanas sistēmas. Ricoh / Nashuatec kopētāji ietver digitālās daudzfunkcionālās ierīces, digitālos kopētājus, lielformāta un pilnkrāsu kopētājus un printerus, interaktīvās tāfeles.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Jards, SIA

Rūpniecības 12, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
santehnika, izlietnes, vannas, tualetes podi, dušas kabīnes, ūdens maisītāji, santehnikas piederumi, sadzīves , tehnikas veikals, sadzīves tehnika, veļasmašīnas, ledusskapji, gāzes plītis, gaisa nosūcēji, iebūvējamā

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1046
Apraksts:

No nulles līdz atslēgai jau kopš 2004.gada. Būvējam, remontējam gan privātmājas, gan komercobjektus. Aicinām sadarbībai, zvaniet un saņemiet cenu piedāvājumu. Individuāla pieeja katram klientam.

Jānis Avotiņš, IK

K.Valdemāra 18, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Sadzīves tehnikas labošana

Jēkabpils LT, SIA

Preču izsniegšana!
Brīvības 2b, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Uzņēmums piedāvā vides reklāmas pakalpojumus, kā arī metālapstrādes pakalpojumus un metāla un metālkonstrukciju tirdzniecību. 

KRS apkures sistēmas, SIA

"Slokas" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Apraksts:

Apkure, ventilācija, ūdensapgāde un kanalizācija, santehnika Smiltenē, Alūksnē, Gulbenē, Valmierā, Cēsīs, Siguldā, Ogrē, Jelgavā, Rīgā. Apkures sistēmu, santehnikas, ventilācijas, kondicionieru uzstādīšana, serviss, apkalpošana, remonts. Granulu katlu montāža. Siltās grīdas. Santehnikas, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, duškabīnes, ūdens sildītāju, boileru, filtru uzstādīšana, montāža, remonts. Attīrīšanas iekārtas un kanalizācijas izbūve. Biodom apkures katli no ražotāja. Virtuves un vannas istabu mēbeļu atvešana, uzstādīšana.

KTR plus, SIA

Timoteja 1a-1, Rīga LV-1050
HP, Samsung, XEROX u.c. biroja tehnikas tirdzniecība. Biroja tehnika, remonts , (serviss)., Kopējamās tehnikas , faksu izejmateriālu piegāde, lāzerprinteru kasešu, (kārtrižu uzpilde).

Kafijas pauze, Kafijas automātu serviss, SIA, Debeta

Sesku 10 k.2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Kafijas automātu serviss, apkope un remonts.  Kafijas automātu noma Jūsu kafejnīcai vai pasākumam! Seko mūsu darbiem Facebook.

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Apraksts: Viss nepieciešamais mājai, dārzam un būvniecībai ir mūsu veikalā ! Laipni lūdzam !

Kantāns J., IDV

Peltes, Mores 2b, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Veļasmašīnu remonts . Veļas magājamās mašīnas remonts . Veļas mašīnu remonts ., Sadzīves tehnikas remonts . Elektronikas remonts . Sadzīves tehnika no Norvēģijas.

Kasakovska pakalpojumu komplekss, IK

Lielā 17, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Atslēgu izgatavošana, atslēgu pievīlēšana, radio aparatūras, sadzīves tehnikas remonts , TV remonts , ledusskapju, , veļasmašīnu remonts .

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!

Kesko Senukai Latvia, AS

Mazā Rencēnu 1, Rīga, LV-1073
Būvmateriālu, būvkonstrukciju vairumtirdzniecība

Kiwi Systems, SIA

Senču 4, Rīga, LV-1012
Dažādu specifikāciju sarežģītu elektronisko un elektrisko iekārtu remonts , (specializācija uz poligrāfijas, Automātikas, tipogrāfijas, iekārtu remonts , labošana, salabošana, poligrāfijas, metālapstrādes iekārtu

Komte, SIA

Ezera 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Piedāvājumā:: ✓ Stacionārie datori ✓ Portatīvie datori ✓ Datoru remonts ✓ Datoru komponentes ✓ NUC datori ✓ Viedtālruņi un to aksesuāri ✓ Datu nesēji ✓ Spēļu konsoles ✓ Audio tehnika ✓ TV un komerciālie displeji ✓ Spēļu monitori ✓ Datora aksesuāri ✓ Projektori ✓ Biroju preces ✓ Datoru perifērijas ierīces ✓ Sadzīves tehnika ✓ Virtuves tehnika ✓ Tīkla produkti